DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü sebebiyle etkinlik düzenlendi.

Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Eti Soda A.Ş Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte gençlerimizin ortaya koyduğu performanslar büyük alkış aldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ‘’ Engellilerin topluma kazandırılmasında herkese görevler düşüyor, hayat mücadelesi veren, geçinmek için ekonomik ve sosyal hayatın içinde bulunan engellilerin takdir edilmesi gerekiyor. Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda önemli başarılara imza atan engellilerin verdikleri mücadeleler takdiri hak ediyor. Hepimizin bu mücadelelerinde onlara destek vermemiz bizim insanlık görevimizdir. Bu anlamda belediye olarak bu kardeşlerimizin her daim yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tüm engelli kardeşlerimizin bugünlerini kutluyorum ve engelsiz bir yaşam diliyorum’’ dedi.