Başkanımız Tuncer KAPLAN’dan Öğrencilere Güzel Sürpriz

Başkanımız Tuncer KAPLAN’dan Öğrencilere Güzel Sürpriz, Halkbank-Fenerbahçe Voleybol Maçı

Beypazarı’ndaki liselerde öğrenim gören ve okullarının voleybol takımlarında oynayan sporcu gençler Belediye Başkanımız Tuncer KAPLAN’ın hediyesi ile hem keyifli bir gün geçirdiler hem de Halkbank-Fenerbahçe bayan voleybol takımları arasında oynanan Vestel Venüs Süper Ligi maçını canlı olarak izleme keyfini yaşadılar.

Müsabaka sonucunda Ankara ekibi Halkbank, maçın başından sonuna kadar manşet problemi yaşayan Fenerbahçe’yi 3-1 yendi. Uğraştıkları spor dalının en üst seviyede oynandığı maçı izleyen gençler hem eğlendi hem öğrendi. Öğrenciler; “Başkanımıza bize yaptığı bu sürprizden dolayı teşekkür ediyoruz ve her hafta böyle etkinliklerin olmasını istiyoruz.” dediler.

Belediye Başkanımız Tuncer KAPLAN; “Geçen hafta ilkokul-ortaokul yaş grubundaki öğrencilerimizi buz patenine götürmüştük. Bu hafta da lise öğrencilerimizi çok keyifli bir mücadeleye sahne olan Halkbank-Fenerbahçe maçına götürdük. Öğrenciler bizim geleceğimiz, sınavlarına çalışırken böyle etkinliklere katılarak rahatlamalarını sağladığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki haftalar da bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.