BAŞKAN KAPLAN ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ve İlçe Kaymakamımız Kadir Ekinci, 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerimize karnelerini veren Başkan Kaplan, öğrenci ve velilerin sevincine ortak oldu.

Karne dağıtım töreninin ardından Başkan Kaplan, ‘’Geleceğimiz olan öğrencilerimizin hedeflerine ulaşması doğrultusunda sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Yarının yöneticileri olarak bu koltuklarda sizler oturacak ve ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirir ve geliştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yerlere gelecek" dedi.