Beypazarı Belediyesi, Örnek Belediye

Beypazarı Belediyesi hayata geçirdiği sera ve tarımsal projelerle belediyelere örnek olmaya devam ediyor.

Hayata geçirilen projelerle kendi bitki ve çiçek ihtiyacını karşılayabilen nadir belediyelerden biri olan Beypazarı Belediyesi, sera projesi kapsamında kendi imkanlarıyla yetiştirdiği çiçek ve yeşil bitkileri toprakla buluşturmaya devam ediyor. Hanlarönü, Camiler ve kamu kurumları önlerine 10,000 çiçek dikimini gerçekleştiren Beypazarı Belediyesi'nde hedef ilk etapta 70,000 adet, kışlık dikimler devam ederken yatırımlara hız verildi. Bitki yetiştirme kapasitesinde % 500’lük bir artış önümüzdeki üç ay içerisinde hayata geçirilecek.

Önümüzde ki yaz aylarında Beypazarı’nı süsleyecek yeşil bitki ve çiçek yetiştirme kapasitesi bir dönem için 200,000 adete çıkarılacak.Ürün yelpazesinde çeşitliliğin arttırılmasıyla farklı ve birbirinden güzel bitkiler hemşehrilerimizin gözlerine hitap edecek.

Kışlık çiçek ve bitki dikme çalışmaları hastane, sağlık ocakları, kamu kurumlarının bahçelerinde ve çocuk parklarında devam edecek.