BAŞKAN KAPLAN SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİ VE OKUL YÖNETİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ilçemizde faaliyet gösteren Dernekler, Vakıflar, Odalar, Sendikalar, Kanaat Önderleri ve Okul Yönetimleri ile bir araya gelerek Beypazarı Belediyesi Hayri Özalp Başkanlık Konağı’nda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda ülke gündemi ve ilçemizde yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ilçede yapılacak olan ve yapılması düşünülen projeleri STK’larla paylaşmak ve bunlar hakkında görüş alışverişinde bulunmanın yanı sıra halkın da talep ve isteklerini dinleme açısından bu tür toplantıları önemsediklerini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde Beypazarı’nın gelişimi için belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ülke gündemi hakkında da konuşan Başkan Kaplan, ‘Afrin'de yürüttüğümüz zeytin dalı operasyonunda Mehmetçiklerimiz tüm dünyaya kahramanlık dersi veriyor. Orada mücadele eden Mehmetçiklerimize dualarımızı eksik etmeyelim. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.