EŞSİZ DOĞASIYLA KARAGÖL MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR


Beypazarı Belediyesi Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Tarih ve kültür turizmi ile sınırlı kalan ilçemizde, ilçe turizminin gelişmesi açısından doğa ve alternatif turizmi canlandırmayı hedefleyen Beypazarı Belediyesi, gelen ziyaretçilerin ilçemizde verimli ve daha fazla vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir doğa harikası olan Karagöl Tabiat Park’ını turizm alanlarımız içine entegre etti.

Gelen ziyaretçilerin doğa yürüyüşü, fotoğrafçılık ve bisiklet turu gibi etkinlikler yaparak verimli zaman geçirebilecekleri, aynı zamanda konaklama imkanının da mevcut olduğu Karagöl Tabiat Parkı misafirlerini bekliyor.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ‘İlçemiz tarihi, kültürü ve ulaşım imkanlarının kolaylığından dolayı misafirlerimizin bir numaralı tercihi, bu yüzden biz de ilçemize gelen ziyaretçilerimizin daha kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla ilçemizin eşsiz doğasını kültür turizmimize dahil ederek gelen misafirlerimizin memnuniyetini kazanmak ve ilçemizin kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Bu anlamda Karagöl’ün doğal güzellikleri ile de ziyaretçilerimizin beğenisini kazanmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte ilçemiz tarih ve kültürüyle olduğu gibi doğasıyla da bir cazibe merkezi haline gelecek’ dedi.