BEYPAZARI BELEDİYESİNDEN FARKINDALIK HAREKETİ

Beypazarı Belediyesi düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya geldi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın da katılıdığı etkinlik kapsamında belediye çalışanlarının tamamının katılımı ile ilçemiz Oğuzkent mevkiinden başlayarak Başağaç mahallesi Zirve tesisleri önüne kadar uzanan Alparslan Türkeş Bulvarı orta refüjünde bulunan yabani ot ve çöplerin temizliği gerçekleştirildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘’İlçemizde çevre duyarlılığını teşvik etmek bu konuda hassasiyetleri arttırmak, personelimiz arasındaki bağı güçlendirmek için böyle bir uygulamayı hayata geçirdik bu hizmetleri her ay düzenli olarak devam ettirmek istiyoruz. İlçemizdeki kurum, kuruluş ve okullarımızın da çevre duyarlılığı faaliyetlerine belediye olarak katkı vermeye devam edeceğiz, neticede yaptığımız her hizmet Beypazarı için ’’ dedi.