Ramazan’da Sıcak Yemek Dağıtımı

Beypazarı Belediye Başkanlığı, yardıma muhtaç ailelerin evlerine iftar yemeği dağıtıyor. Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yardıma muhtaç ailelerin kapıları tek tek çalınıyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarını şenlendirmeye, yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Tesbit edilen ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin iftar sofralarına her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan’ın göreve geldiği günden bu yana ramazan ayında başlattığı, iftar yemeklerini evlere dağıtma uygulamasını bu sene de devam ettiriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tek tek tespit eden belediye görevlileri, akşam saatlerinde evlerin kapılarını çalarak iftar yemeği ikram ediyor.