Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan Hemşehrilerimiz ile İftarda Buluştu

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Sayın Serhat Bayar ve Ak Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte değerli hemşehrilerimiz, Engelsiz Atölye Öğrencilerimiz ve Aileleriyle iftar sofrasında buluştu.

Zirve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programında masaları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, misafirlerimizle sohbet edip fotoğraf çekildi.

İftar sonrası konuşan Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ''Öncelikle tüm misafirlerimize programımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Ülkemiz farklı dönemlerde hep hedef olmuş ve karıştırılmaya çalışılmıştır. Şimdi de aynısını yapmaya çalışan hainler, emellerine ulaşamayacaklar. Şimdiye dek ülke olarak hepsinin üstesinden geldik ve gelmeye de devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın'' dedi.