EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM SEMİNERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından 11 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Düğün Şölenine katılacak çiftlere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Beypazarı Belediye Başkanlığı işbirliği ile Halkevi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde Psikolog Ebru Kılıç ve Sosyolog Funda Aslan tarafından katılımcılara Evlilikte iletişim ve Yaşam Becerileri, Aile Hukuku, Evlilik ve Sağlık konu başlıklarında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Eğitim Seminerine Beypazarı, Çayırhan ve Güdül'den katılan çiftlerin akıllarını meşgul eden soru ve sorunları dile getirdiği seminerde konusunda uzman isimler soruları yanıtladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreni ile bu yıl 218 çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapacak.