Yer Altı Çöp Konteynerlerinin Sayısı Artıyor

Beypazarı’nda çevrenin korunması, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve temiz cadde ile sokakların yaratılması amacıyla Beypazarı Belediyesince uygulamaya konulan yeraltı çöp konteynerlerinin sayısını 200’e yükseltmeyi hedefliyor.

2017 yılında ilçemizin tarihi çarşı ve sokaklarında uygulanmaya başlanan yer altı çöp konteynerleri, ilçe esnafları ve ilçemize ziyarete gelen misafirler tarafından büyük ilgi görüyor. İki bin iki yüz litre kapasiteye sahip olan çöp konteynerlerinden ilçe genelinde sayısının artırılması planlanıyor.

Tarihi turistlik çarşı ve sokaklarında, hem görüntü hem de kullanım açısından büyük memnuniyetle karşılanan çöp konteynerleri, aynı zamanda yaz aylarında oluşan koku ve sivrisinek oluşumlarını tamamen ortadan kaldırıyor.

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında tüm mahallelerde, uygun görülen alanlara, yeraltı çöp konteyneri koyma çalışmaları, belediyemizce üretimi yapılarak halkımızın hizmetine sunulacak.