Beypazarı’nda İbadethanelerde Bayram Temizliği


Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarını artıran Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, camilerde hijyeni sağlamak için çalışmalarını tamamladı. Toplam 105 ibadethane baştan sona temizlendi.

Beypazarı Belediyesi, halkın ibadet yerleri ve çevrelerine yönelik yaptığı çalışmalarını Kurban Bayramı öncesi tamamladı. Beypazarılıların daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için 20 kişilik ekip kuran belediye, ilçe genelindeki 105 caminin temizliğini yaptı.

Çalışmalar kapsamında ibadethanelerdeki halı, kütüphane, mihrap, minber, vaaz kürsüsü, ayakkabılık ve camlar baştan aşağı temizlendi. Din görevlilerinden gelen taleplere göre temizlik programını oluşturan ekipler, ibadethanelerin temizleme uygulamasını belirli periyotlarla yıl boyunca devam ediyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu koşullarda ibadet edebilmesi için hazırlıklarımızı tamamladık, şimdiden Kurban Bayramımızı kutluyor; ülkemize barış, huzur, birlik ve kardeşlik getirmesini diliyorum" dedi.