BEYPAZARI BELEDİYESİ’NDEN DEVLET HASTANESİNE HASTA KARŞILAMA PERSONELİ DESTEĞİ


Beypazarı Belediyesi’nden hastalara büyük kolaylık.

Beypazarı Belediyesinin sosyal belediyecilik alanındaki çalışmaları sürüyor. Uygulamaya konan proje ile hasta karşılama ve refakat personelleri göreve başladı.

Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Devlet Hastanesi arasında imzalanan işbirliği prtokol’ü ile muayeneye gelen vatandaşların işlemlerini daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilmeleri için yardımcı personeller görevlendirildi. Görevli personeller hastaların kabul işlemlerini yapma, muayene sonrası tetkik, tedavi ve yatış işlemlerini yürütme, hasta ve yakınlarını doğru bilgilendirme ve refakat etme gibi görevleri üstleniyor. Aynı zamanda yardımcı personellerin gerektiğinde doktor, hasta ve hasta yakınlarıyla iletişimde iş birliği içerisinde olarak vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunulması hedefleniyor. Muayene için gelen yaşlı ve kendi işlemlerini yapmakta zorlanan vatandaşlar için büyük kolaylık sunacak olan hizmet vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Beypazarı Devlet Hastanesi yönetimince yapılan açıklamada, Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Devlet Hastanesi arasında imzalanan işbirliği protokol’ü kapsamında uygulamaya konulan bu projeden hem hastane yönetimi hem de vatandaşlar olarak çok memnun olduklarını belirtti. Hastaneye başvuran vatandaşların işlemlerini yapabilmeleri adına büyük kolaylık sağlandığını belirten hastane yetkilileri uygulamanın çok faydalı olduğunu ve devam edeceğini söyledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’ Biz belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın rahatını düşünüyoruz. Bu yüzden de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Hastane yönetimimiz ile işbirliği halinde uygulamaya koyduğumuz proje ile hastaneye muayene için başvuran hemşehrilerimizin işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapmaları sağlıyoruz’’ dedi.