BEYPAZARI BELEDİYESİ SOSYAL YARDIMLARLA YÜZ GÜLDÜRÜYOR


Beypazarı Belediye Başkanlığı benimsemiş olduğu ‘’Sosyal Belediyecilik’’ alanındaki çalışmalar ile yüzlerce vatandaşının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatanların her daim yanında olmayı sürdürüyor.

Nerede bir yardıma muhtaç kimse var ise biz oradayız. Kurmuş olduğumuz ‘’Evde Bakım Hizmeti’’ ekiplerimiz ile kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımızın evde bakım hizmetlerini üstlenerek, kişisel bakım, sağlık taraması ve sosyal yardım anlamında tüm ihtiyaçlara cevap veriyoruz.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri her yıl periyodik olarak, yaklaşık 2000 aileye kıyafet, gıda ve yakacak yardımı yaparken, 850 hane ve ilçede bulunan 105 camii’nin düzenli olarak temizlik hizmetini sundu. Ayrıca 13,610 vatandaşa sağlık taraması yaparken, 692 hastamıza nakil hizmeti sundu. Her yıl düzenli olarak Ramazan ayı süresince de iftar ve sahurda 1000 haneye sıcak yemek ulaştırdı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Benimsemiş olduğumuz ‘’Sosyal Belediyecilik’’ anlayışıyla ihtiyaç duyulan her yerde hemşehrilerimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarımıza şekil veriyoruz. Bu bağlamda önceliklerimiz arasına aldığımız gençler, öğrenciler, engelliler ve kadınlarımız olmak üzere ilçemizde binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştık. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Sevgi Evi"ni kurduk. Burada vatandaşlarımızın giysi ve gıda başta olmak üzere ihtiyaçlarını tespit ederek yardımları gerçekleştirdik ve bu yardımlara devam ediyoruz. İhtiyaç sahiplerimizin yüzlerini güldürmek bizleri de mutlu ediyor’’ dedi.