Muharrem Ayı Anma Etkinlikleri Düzenlendi

Beypazarı’nda Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Beypazarı Belediyesi ve Karaşarlılar Derneği işbirliğiyle Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezi’nde program düzenlendi.

Kerbelada şehit edilen Hz.Hüseyin’i anma, bu acılı günü hatırlama adına düzenlenen etkinlikte Ehlibeyt Alimlerin Musa Aydın ve Cafer Bendi Derya’nın konuşmacı olarak katıldığı anma programına Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, Beypazarlılar Derneği Başkanı Mehmet Çiftçi, Karaşarlılar Derneği Başkanı Mehmet Kaytanbıyık, STK temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

Ehlibeyt Alimi Cafer Bendi Derya, Musa Aydın ve Karaşarlı Aşık Mustafa Kemal Ceylan Kerbela olayının anlatıldığı mersiyeleri seslendirdi. Temsili olarak hazırlanan kazanda Aşure dualandı. Program sonunda gelen misafirlere Aşure ikram edildi.