Atık Pillerin Toplanması ve Bertaraf Edilmesi

Çevreyi koruma konusunda birçok projeyi hayata geçiren Beypazarı Belediyesi, bu konuda eğitim çalışmalarını da sürdürüyor.

Beypazarı Belediyesi tarafından "Atık Pillerin Toplanması ve Bertaraf Edilmesi" konusunda ilçede eğitim öğretim veren okul temsilcilerine seminer verildi.

Halkevi Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerde, sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşamak için çevreyi korumanın önemi, pillerin içerdikleri zararlı maddelere, doğaya bırakılan pil atıklarının uzun süre yok olmaması nedeniyle topraktan yer altı sularına ve yetiştirdiğimiz bitkilere karışan zararlı maddelerle sağlığımızı nasıl tehdit ettiği konularında bilgiler verildi. Okul temsilcilerinin bu konuda hassas davranması gerektiği ve okullarındaki öğrencilere bu hassasiyetin kazandırılmasının altı çizildi.