Vali Topaca ve Mahalle Muhtarları Bir Araya Geldi


Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca ilçemizi ziyaret ederek ilçe mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Topaca, Beypazarı’nın sorunları görüşmek, paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Mustafa Cankara Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıya, Ankara Valisi Sn.Ercan Topaca, AK Parti Ankara İl Başkanı Sn.Hakan Han Özcan ile İl ve İlçe Teşkilatları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa Tuna ve Daire Başkanları, Vali Yardımcıları Sn.Bilal Bozdemir ve Sn.Ali Sözen, İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sn.Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Sn.Servet Yılmaz, Bölge ve İl müdürleri ve İlçe kurum amirleri ile ilçe mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Ercan Topaca, “2017 yılında bir toplantı yapmıştık. Orada aldığımız notlar vardı. Yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var. Bugün bu toplantıda Beypazarı’ndaki çalışmaları hızlandırmanın yollarını sizlerle birlikte arayacağız’’ dedi.

Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir “27 Temmuz 2017 tarihinde yine Vali Ercan Topaca başkanlığında muhtarlarla yapılan toplantıda muhtarlarımızdan gelen taleplerle ilgili olarak Valilikçe takip edilen, kurum ve kuruluşlar tarafından koordine edilen çalışmalarda gelinen duruma ilişkin bir sunum yaptı.

Vali Ercan Topaca, yaptığı değerlendirmenin ardından katılımcıların gerek geçmişte yapılan çalışmalar gerekse yeni sorun ve ihtiyaçlara ilişkin taleplerini dinledi.

Toplantının sonunda katılımcılara teşekkür eden Vali topaca “Burada verilen sözlerin burada kalmaması lazım. Biz devletiz; yetkili il müdürü, bölge müdürü, kurum yetkilisi arkadaşlar tarafından bütün işler sonuçlanıncaya kadar takip edilecektir. İnşallah burada gündeme gelen taleplerden haklı olan, makul olan, yapılabilecek olan yatırım, iş ve hizmetleri hep birlikte yerine getirelim. Beypazarı’mızı daha güzel, daha yaşanabilir; hayat kalitesi, refahı ve geliri yüksek bir ilçe haline getirme konusundaki çabalara hepimizin katkısı olsun” diye konuştu.