BEYPAZARI BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KUCAKLAYACAK


Beypazarı Belediyesi tarafından yardıma muhtaç ailelere ve yaşlılara hizmet verecek aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine giysi ve eşya yardımı yapılacak Aşevi ve Sevgi Evi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

1557 m2 alanda inşaası süren bina 3 kattan oluşacak. İçerisinde yemekhane, yardım merkezi, sağlık merkezi, berberhane gibi tüm temel ihtiyaçların karşılanacağı bölümlerin de bulunacağı binada Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’de hizmet verecek.

Beypazarı Şehir Mezarlığı ile Musalla ve taziye yeri önündeki alanda yapımına yaz aylarında başlanılan inşaat çalışmaları yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Aşevinde yılın on iki ayında her gün 500 kişiye yemek verilmesi planlanıyor. Her türlü mutfak aracının bulunduğu Aşevi ve Sevgi Evi`nin, bütün ihtiyaçları düşünülerek eksiksiz halde hizmete girmesi için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı için böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalarını hızla devam ettirdiklerini belirtirken her gün yüzlerce kişinin yemek ihtiyacını karşılayan, ayrıca ihtiyaç sahiplerinin giysi, eşya yardımı ve temel ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabilecekleri önemli bir sosyal merkez oluşturacaklarını söyledi.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->


<!--[endif]-->