Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yeni Binasına Taşınacak


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçemiz Ayvaşık Mahallesi Kapıağzı Mevki’nde çalışmaları devam eden Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu ve atölye binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaatı devam eden ve önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan Yeni Hükümet Konağı’nın bulunduğu alanda eğitim – öğretim hayatına devam eden Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binasına taşınmayı bekliyor.

İlçemizdeki resmi kurumların bir çatı altına toplanması hedeflenerek hayata geçen Hükümet Konağı’nın hizmete açılmasıyla birlikte okul binası bazı resmi kurumlara tahsis edilecektir.

Bu sebeple Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ayvaşık Mahallesi Kapıağzı Mevki’nde 22.000 m2’lik alanda 24 derslik ve 2 atölye binasından oluşacak okul inşaatının tamamlamasıyla bu alanda eğitim vermeye başlayacak.

Okul inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Kaplan, ‘’İlçemizde eğitim sorunlarının çözümü konusunda gerekli çalışmalar sonrası mesleki açıdan tam donanımlı bir eğitim kurumunun ilçemize kazandırılacak olmasından dolayı son derece mutluyum’’ dedi.