Oğuzkentte Yeni Okul Binası Yükseliyor

İlçemiz Ayvaşık Mahallesi Oğuzkent Mevki’nde eğitim açısından yetersiz gelen Faruk Kefelioğlu İlkokul binası yanına 4.503 m2’lik alanda 24 derslikli yeni okul binası yapımı çalışmaları hızla devam ediyor.

İnşaat çalışmalarının eğitim – öğretim çalışmalarını olumsuz etkilememesi için gerekli güvenlik önlemleri alınarak inşaatına devam edilen okul binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’Beypazarı Belediyesi olarak ilçemize kazandırılan eğitim yuvalarına katkılarımız sürüyor. Eğitim kurumlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. İnşaatına devam edilen yeni okul binasının yeni eğitim öğretim yılında açılması için gerekli çalışmalar yapılıyor’’ dedi.