Cumhuriyet İlkokul İnşaatı Devam Ediyor

Beypazarı’nda yapımı devam edilen okul binasında çalışmalar devam ediyor. Okul binasının 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmet vermesi bekleniyor.

Hacıkara Mahallesi Tabaklar Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu binasının kullanım ömrünü tamamlaması ve bölge nüfusundan kaynaklı öğrenci sayısı artışıyla yetersiz kalmaktadır. Bölgenin ihtiyacını karşılamak amacıyla, Beypazarı Belediyesi tarafından, eski okul binası yanında tahsis edilen 6.922 m2’lik alanda, 32 derslikli yeni Cumhuriyet İlkokulu binasının yapımı devam ediyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’İlçemizde eğitime yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin daha modern koşullarda eğitim – öğretim görmesi en büyük önceliğimiz’’ dedi.