Yeni Hükümet Konağı İnşaat Çalışmaları


Beypazarı Hükümet Konağının tek çatı altında tüm birimleri bir araya getirmesi, vatandaşın zaman kaybı ve iş yoğunluğunu azaltması amacıyla yeni bina inşaatı devam ediyor.

Eski Endüstri Meslek Lisesi binasının yıkımıyla başlanan, Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu’nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilen, vatandaşların yararlanacağı birçok kamu birimini de bünyesinde barındıran Yeni Hükümet Konağı inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Beypazarı Yeni Hükümet Konağı, modern ve geleneksel mimarisiyle ilçenin şehir kimliğinin modernleşmesine katkı sağlayacak, ayrıca İlçenin çehresini değiştirecek ve Beypazarı’lılara kaliteli hizmet sunulmasını sağlayacak.

Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’ İlçemizde bulunan kamu kurumlarının bir arada yer alacağı ve İçişleri, Maliye ve Milli Eğitim Bakanlıkları bütçesiyle yaptırılan Hükümet Konağı inşaatı 2019 yılı içerisinde hemşehrilerimizin hizmetine açılacak’’ dedi.