Sosyal Yardımlar İç Isıtıyor


Beypazarı Belediyesi ihtiyaç duyulan onlarca farklı alanda sosyal projeler ve sosyal yardımlar gerçekleştirerek her durumda vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor.

Soğuk kış günlerinin gelmesi sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Beypazarı Belediyesi yardımlarını sürdürüyor.

Bağışçılar tarafından bağışlanan odunlar, Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yakılmaya hazır hale getirilerek, daha önce tespit edilmiş ihtiyaç sahibi evlere dağıtılıyor.  

Belediye ekipleri, hummalı bir çalışma ile kesimine devam edilen odunları ihtiyaç sahipleri için hazırlayarak, mahalle Muhtarlarının iş birliği ile her mahallede belirlenen evlere bizzat dağıtıyor.

Her kış olduğu gibi bu senede vatandaşların evlerini ısıtmalarına katkıda bulunmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Beypazarı Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin evlerini ısıtmalarında kullanmak üzere odun yardımı için çalışmalarımızı hızlandırdık.  Ekiplerimiz tarafından ilçemizde yaşayan tüm ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz’’ dedi.