01.12.2021 tarihli Meclis Gündemi

Belediye Meclisimiz, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 7. maddesine istinaden, 01.12.2021 Çarşamba günü saat 17:00'de covid-19 korona virüs salgını için alınacak tedbirlere uyularak aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Belediyemiz Yeni Hizmet Binası Meclis toplantı salonunda toplanacaktır.

        Bilgi ve gereğini rica ederim.
        
1-Açılış ve yoklama.
2-Bir önceki meclis toplantı tutanağı.
3-Başkan veya üyeler tarafından gündeme getirilecek konular.
4-İlçemiz Başağaç Mahallesi 1932 ada 4 parselde bulunan 386,24 m2 Belediyemiz hissesinin hissedarlara satışı hakkındaki Başkanlık yazısı.
5-
Yazı İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik  taslağının görüşülmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
6-Belediyemiz ve İlçemizde kurulması planlanan kadın kooperatifi arasında meyve kurutulması ve benzeri konularda protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
7-İlçemizde bulunan bir cadde veya esere Mehmet Cengiz ÖZALP isminin verilmesi hakkındaki Bayındırlık, İmar ve İsimlendirme Komisyonu Raporu.
8-İlçemizdeki İstiklal Sokağın mimari ve estetiğinin araştırılması hakkındaki Mimari Estetik Komisyonu Raporu.
9-İlçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sayısının Kamu, Kurum ve Kuruluşları vasıtasıyla araştırılması hakkındaki Sosyal Hizmet ve Yardım Komisyonu raporu.
10-İlçemizde eğitim veren okullarda covid-19 durumunun araştırılması hakkındaki Eğitim, Kültür, Turizm, Gençlik ve Spor Komisyonu raporu.
11-İlçemizde ticari taksi uygulamalarında müşteri memnuniyeti ve müşteri mağduriyeti konularının sivil toplum kuruluşları vasıtası ile araştırılması hakkındaki Ulaşım, Sağlık ve Esnaf Komisyonu raporu.
12-Belediyemizce yürütülen jeotermal alan çalışmalarının araştırılması hakkındaki Jeotermal Komisyonu Raporu.
13-İlçemizde pandemi sürecinin tarımsal üretim faaliyetlerine etkisinin araştırılması hakkındaki Hayvancılık ve Tarım Komisyonu raporu.
14-2022 Mali Yılı Ücret Tarifelerinin belirlenmesi hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu raporu.
15-Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünün Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve alt bileşeni olan Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kurulumlarında ruhsat kazı bedellerinden muaf tutulması veya minimum düzeyde alınması hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu raporu.