Seralarımızda Çiçek Üretimi Sürüyor

Beypazarı Belediyesi seralarında çiçek üretimine ara vermeden devam edilirken parkları süsleyen yazlık çiçeklerin ardından kışlık çiçekler için de çalışmalara başlandı.

Beypazarı Belediyesi'ne ait seralarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli tarafından üretimi yapılan yazlık çiçeklerin ardından kışlık çiçek üretim çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Yaz boyunca 10 farklı türde çiçeği ilçe genelinde park ve yeşil alanlara diken Park ve Bahçeler ekipleri kış için hazırlıklarını sürdürüyor. İlçenin cadde, sokak ve parklarında bulunan yeşil alanlar soğuk hava şartlarına dayanıklı rengarenk 50 bin kış çiçeği ile donatılacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, daha yeşil bir Beypazarı hedefi ile park ve yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarına yaz ve kış demeden ara vermeksizin devam ettiklerini belirtti.